Blog
Posted in

Objava v reviji Moj pes

Obdarujte pse in njihove lastnike s simpatičnimi kvačkanimi izdelki

21. aprila, 2023 smo v reviji Moj pes objavili članek:

Podjetje Simso ponuja simpatične, kakovostne in predvsem z ljubeznijo narejene kvačkane izdelke, za vaše najmlajše, odrasle, hišne ljubljenčke in hišni dekor.

Simona ustvarja že od nekdaj, saj se v njihovi družini ljubezen do ustvarjanja prenaša iz roda v rod. Delo ni delo, ampak je veselje, ki jo sprošča, izpopolnjuje in osrečuje. Začela je šivati, ko pa se je rodila hčerka je začela ustvarjati za najmlajše – tako je veselje preraslo v prodajo. Svoje izdelke je pokazala drugim, ki so bili navdušeni in zgodili so se prvi nakupi.

Čas korone je v družino prinesel veliko novega veselja in novosti. Pridružil se jim je navihani črni kosmatinec in rodile so se nove ideje ob skrbi zanj in naposled tudi za druge male in velike kosmatince. V svojo ponudbo so dodali nove izdelke za odjemalce s štirimi šapicami in njihove lastnike.

In tako je njihovo ustvarjanje zdaj razdeljeno na dva dela: SimsoBaby (namenjen dojenčkom in otrokom) in SimsoPaw (za kosmatince).

Vsak izdelek je unikaten

V ponudbi za ljubljenčke lahko najdete kvačkane puloverčke za zimski čas (ki jim lahko dodamo tudi trak ali kapo za lastnike v enaki barvi in vzorcu), mehke odejice za počivanje in žogice. Pozabili pa niso niti na lastnike ljubljenčkov; zanje so pripravili pestro izbiro zapestnic in obeskov za ključe, ki so narejeni po meri. Vsak izdelek ima svojo noto in je unikaten, nastane spontano in po vaših željah.

Vabljeni v Simso svet preko spletne strani: www.simso-baby.si

Join the conversation

Seznam želja
ACCOUNT
Seznam želja
Seznam želja
Prijava
Ponastavi geslo

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Košarica 0