Seznam želja

Material je osnova za kvaliteten izdelek

kvačkana torbica

Za izdelavo otroških oblačil v poletnih dneh uporabljamo bombažne preje (100% bombaž, bombaž z manjšim deležem akrila, eko bombaž ali kombinacijo bombaža in bambusa).

Ekološki oziroma organski bombaž se od običajnega precej razlikuje. Ne samo pri procesu pridelave in predelave, kjer se pri običajnem bombažu uporablja veliko kemikalij, pri organskem bombažu pa ne. Tudi sama nit organskega bombaža je precej mehkejša, hipoalergena in iz nje lahko izdelamo udobnejša oblačila.

Za hladnejše dni dajemo prednost 100% merino volni (superwash), ki je tako predelana, da ne zbada in je odličen izolator.

Za kvačkane košarice uporabljamo v večini bombažno vrvico. Izdelek tako deluje bolj naravno in je tudi prijetnejši na otip. Košarice izdelujemo tudi iz t-shirt preje ali po želji naročnika iz drugih dobavljivih materialov.

Naš najnovejši produkt so kvačkane torbice. Za torbice se poslužujemo različnih vrst materialov – odvisno od modela torbice in želje stranke.

kvačkana torbica pink viola

Osnova je t-shirt preja, ki je vsestransko uporabna, uporabljamo tudi PIMOtki ploščato poliestersko vrvico, ki daje torbici prav poseben eleganten izgled ali Ribbon vrvico. Zagotovo bomo posegli še po drugih materialih, da testiramo končen izgled in obstojnost izdelanih torbic.

kvačkana torbica pimotki preja
kvačkana torbica pimotki preja
Seznam želja

Košarica 0