Seznam želja

Pet House Sonny – družinska trgovinica z osebnim pristopom

 

V letu 2022 lahko naše izdelke za vaše hišne ljubljenčke kupite ali prevzamete tudi v družinski trgovinici na Ptuju (kmalu odpira tudi svoja vrata poslovalnice v Mariboru).

 

Tako se vam predstavijo: 

V letu 2019 smo z željo po boljših, zanesljivih, neoporečnih, kakovostnih izdelkih za male živali ter z željo po nekoliko drugačnem, osebnem pristopu, kjer bi vsaka stranka prejela individualen, prijazen pristop, odprli fizično družinsko trgovinico na Ptuju. S ponudbo, kot je na Ptuju nikoli ni bilo in je ni v bližini niti zdaj.

V letu 2020 smo preselili vso to ponudbo in naš pristop prav tako na splet. Kot se vsaki stranki posvetimo pred nakupom v fizični trgovinici, skupaj spijemo kavico in spoznamo njihove kosmatince, tako si tega želimo tudi z našimi spletnimi strankami.

Pred vsakim nakupom vas vabimo na virtualno kavico, da se bolje spoznamo, da spoznamo vaše želje in potrebe. Nimamo izdelkov, ki jih iščete? Pišite nam! V kolikor gre za kvaliteten izdelek, vreden našega zaupanja, ga z veseljem vključimo v ponudbo.

Kako pa so sploh izbrani izdelki, ki pridejo v ožji izbor za našo ponudbo?

Kot pri svojih živalcah, tudi v ponudbi trgovinice prisegamo na: manj = več. Manj (oziroma nič) nekakovostnih ali srednje kakovostnih izdelkov, več kakovostnih izdelkov po dostopnih cenah. Na naših policah so izključno izdelki, ki jih brez slabe vesti uporabimo tudi za bolje, bolj kakovostno življenje naših kosmatincev.

Trgovinico smo postavili na treh temeljih, ki jih strogo zagovarjamo še danes:

– LOKALNO
– OKOLJU PRIJAZNO &
– KVALITETNO

Z velikim veseljem podpiramo manjša lokalna podjetja, katerih trud zapečaten v vsakem izdelku popestri ponudbo naše trgovinice.

Ob izbiri vseh artiklov se prepričamo o kakovosti le teh ter pazimo, da izdelki niso sporni za kakovost življenja kosmatincev in da je njihova proizvodnja kar se da prijazna do okolja.

Domov

 

Seznam želja

Košarica 0