Blog
Posted in

M&M WOOD – Mojca in Marko – nova ponudba v spletni trgovini

Posted in

V najini mali delavnici diši po lesu in ljubezni do ustvarjanja, da postane končni izdelek ponos naročniku kot nama. Najina ponudba se iz meseca v mesec dopolnjuje – družabne igre, dodatki za dom, pripomočki za učenje otrok, nakit, leseni napisi, vse za praznovanja in poroke, ustvarjalni material, promocijska darila,… Za vas izdelava izdelke in jih pobarvava po vaših željah.

PRAZNOVANJE OTROŠKEGA ROJSTNEGA DNE V GOSTILNI DOBNIKAR NA KATARINI

Naj vaš otrok praznuje tematski rojstni dan s prijatelji. S pestrim programom, ki ga prilagodimo starosti in sposobnosti otrok, bomo popestrili otrokov rojstni dan in zabavo z njegovimi prijatelji, s pomočjo animacije in pestro kulinarično ponudbo. Izbirate lahko med desetimi tematikami, znotraj katerih se prilagodimo želji otrok, zato nas kontaktirajte za celotno ponudbo.

 

RENT-A-MEH

Bi se radi naučili igrati harmoniko, a je nimate? Pri nas si lahko izposodite diatonične harmonike za učenje ali igranje. Na voljo izposoja različnih velikosti harmonik za odrasle in za otroke. Izposoja harmonike ni pogojena z učenjem harmonike pri nas.

 

POUČEVANJE HARMONIKE

Bi se rad/a naučila igrati harmoniko? Poučevanje harmonike od 6. leta starosti naprej, enkrat tedensko 45 minut. Če nimate svoje harmonike, lahko pri nas najamete harmoniko za krajše ali daljše obdobje. Izposojamo male in velike harmonike.

 

FOTOGRAFIRANJE

Naj bo spomin na dogodek, prireditev ali praznovanje večen. Fotografija pove veliko več kot tisoč besed, fotografija ostane večno, besede se pozabijo. Fotografije privabijo goste (fotografija hrane), fotografije obujajo spomine, … Naj bo vsak trenutek večen!

 

POVEZOVANJE PRIREDITEV

Z veseljem sodelujemo z vami pri pripravi besedil in povezujemo različne dogodke in prireditve z izkušnjami vodenja radijskih in televizijskih oddaj ter video vsebin za spletne strani različnih tematik.

 

OBLIKOVANJE BESEDIL

10-let izkušenj oblikovanja in pripravi vsebin, intervjujev za različne slovenske tiskane in spletne medije. Namesto vas napišemo članek za časopis, oblikujemo besedilo za različne dogodke (prireditev, pogreb, govor, …), različnih tematik. Imamo izkušnje priprave različnih vsebin (nosečnost, materinstvo, družina, poroka, opremljanje, zdravje, starost, …) z različnimi strokovnjaki iz različnih področij delovanja.

 

UREJANJE DRUŽABNIH OMREŽIJ

Imate svoj posel, a nimate časa, da bi urejali FB profil vašega podjetja? Naj to naredimo za vas. Vi se posvetite delu, mi marketingu in prepoznavnosti vašega podjetja in dela z urejanjem vašega socialnega omrežja.

 

Za vse informacije in storitve smo vam dosegljivi na:

Mojca Buh, s.p.
Osredek pri Dobrovi 7
1356 Dobrova

info@mojca-marko.si
buh.mojca@gmail.com

Join the conversation

Seznam želja
ACCOUNT
Seznam želja
Seznam želja
Prijava
Ponastavi geslo

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Košarica 0