Seznam želja

Podajmo si roke – sodelujemo – fotografinja Petra Nuzdorfer

Petra Nuzdorfer – Mali čudež narave – družinska fotografija

 

S Petro sva začeli sodelovati leta 2011, ko sem ji izdelala prve kapice za fotografiranje novorojenčkov. Izbirala sem malce drugačne materiale, ki niso za vsakodnevno rabo, Petra pa je naredila čudovite fotografije.

 

In kaj pove Petra o sebi:

S fotografijo se ukvarjam že kar nekaj let. Sicer ni moj primarni poklic, saj sem doštudirala za profesorico športne vzgoje, a vseeno me je moj hobi potegnil zelo globoko,k vse do dela s srcem in z dušo. To pa so mali čudeži narave. Začela sem z delom za različne revije po Sloveniji, mode, porok, sedaj pa se mi je srce ustavilo na zelo občutljivem in najbolj nežnem področju kar jih je, delu z malimi štručkami in malo večjimi razgrajači. Specializirana pa sem za družinsko fotografijo, kar zajema fotografiranje nosečniških trebuščkov, novorojenčkov, dojenčkov, otrok, rojstnih dni vaših malčkov, parov, družin. Vsak trebušček, ki ga poslikam, vsak novorojenček, ki mi ga prepustite in zaupate za tisti dan, vsak dojenček in otrok, s katerim se lahko nasmejim in ujamem nepozabne trenutke v svoj objektiv, vsaka družinica ki se veseli z menoj na potepu me napolne z energijo, srečo in zadovoljstvom. Fotografiram z dušo in veseljem, največ pa mi pomenijo vaši zadovoljni nasmeški na obrazu in veselje ob fotografijah vaših trebuščkov, otrok… Prepustite se mojim rokam ter objektivu, ne bo vam žal 😉 Prepustilo se mi je že preko 1000 novorojenčkov, še več dojenčkov in otrok ter družinic. Lepo nam je, pridite tudi vi!

Petra Nuzdorfer, fotografinja

 

Kontakt

STUDIO: LJUBLJANA ČRNUČE

Brnčičeva 13, GTC, prvo nadstropje, št.30
1231 Črnuče
Davčna: 45789606

DELOVNI ČAS v studiu:
pon-pet 8:00-14:00
sobote (nekaj terminov, samo za REDNA fotografiranja), jih je potrebno rezervirati mesec vnaprej

E-pošta: info@petranuzdorfer.com
Številka prenosnega telefona:  040/171-781

https://www.facebook.com/mali.cudez.narave/

Seznam želja
ACCOUNT
Seznam želja
Seznam želja
Prijava
Ponastavi geslo

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Košarica 0